ADHD Coaching

ADHD Coach

In mijn opleiding tot Coach en mentor zag ik heel wat disciplines. Ik ben uiteraard na 3 jaar opleiding geschoold in coaching-gesprekken, in psychologie voor paramedici, in observeren en rapporteren, in verschillende coaching- en gesprekstechnieken. Ik volgde een korte cursus narratieve therapie, wat zeer dicht aanleunt bij mijn coaching techniek. Ik heb dit alles aangevuld met een specialisatie: ADHD Coaching.


In België en Vlaanderen is de aanpak van AD(H)D via coaching niet zo uniform. Ik heb ondertussen meer dan 25 jaar besteed aan het bestuderen van AD(H)D. Dat gaat van het functioneren van het "ADHD-brein", welke medicatie wat doet,  tot de heel praktische dag-na-dag beleving van het hoe het is om in onze maatschappij met ADHD te leven en wat de soms verwoestende gevolgen van AD(H)D kunnen zijn.


Ik ben geen hokjesdenker - u hoeft het voor mij geen AD(H)D te noemen. 
Ik weet echter uit ervaring dat dat wat men heden ten dage beschrijft als AD(H)D (in welke mate of vorm ook) best grote gevolgen kan hebben voor diegene die de diagnose kreeg, en ermee moet leven en werken. Om het nog niet te hebben over zij die samen leven met iemand met AD(H)D...


Ik kreeg zelf de diagnose AD(H)D toen ik 36 was. Ik heb zelf, deels door AD(H)D,  een moeilijk parcours gelopen. Daarom, na het grondig bestuderen en bevragen ervan, na informatiesessies bij dokters en psychiaters, heb ik besloten om lotgenoten te helpen, daarom werd ik AD(H)D coach.


Heeft u de diagnose gekregen, en wenst u meer te weten, dan informeer ik u graag. Ondervindt u problemen op het werk of in uw relatie, staat AD(H)D in de weg van een droom, een promotie, of speelt AD(H)D u parten als leidinggevende ? Kom gerust langs, ik coach u er graag doorheen.


Ik ben aangesloten bij The world Federation of ADHD, ik ben professional member bij ADHD Europe en geef ook lezingen over AD(H)D.


ADHD hulp