ONLINE BEGELEIDING MOGELIJK

Blijf niet zitten met depressieve gevoelens, praat er over.

U bent maar 1 klik verwijderd van een luisterend oor.

Bel 0494/858547 voor een afspraak of

mail sylvie@artoflifecoaching.be


Contact
Voor een afspraak bereikt u mij het makkelijkst via mail. Zo kunt u uw hulpvraag kort beschrijven. Ik ben eveneens bereikbaar via gsm. Ook voor crisissituaties staat mijn deur open. Ik luister.Telefoon: 0494 / 85. 85.47


Mail: sylvie@artoflifecoaching.be
Coachingsessies gebeuren op afspraak in de buurt van Gent gedurende de week overdag of 's avonds. De laatste afspraak 's avonds is om 20:00u. 


Heeft u dringend nood aan een gesprek maar geen tijd gedurende de week, dan doe ik mijn best om ook in het weekend voor u beschikbaar te zijn op afspraak.


U kunt ook een afspraak aanvragen voor een online sessie via video chat.

 
Art of Life Coaching is een afdeling van TechIP Consulting BVBA
 

 

 


Wat anderen van de coaching vonden:

"Het verschil met eerdere cursussen en workshops die ik reeds volgde, is dat je als lotgenoot ECHT begrijpt wat leven met ADD inhoudt. Geen frustraties wanneer ik je probeer uit te leggen waarom "strategie X" toch maar niet wil lukken. We gaan verder tot we de (zotste) strategie op maat hebben: alles kan, alles mag :-) Bedankt om me terug het geloof te geven in mezelf en in de toekomst!"

SEJ


"Wij hebben de coaching als aangenaam ervaren. Het aangename zit hem in het feit dat je de drempel laag houdt en mensen zichzelf laat zijn.

Je brengt structuur en overzicht in onze hersenspinsels. Geeft tips en advies, inzicht in de situatie. "

EL


"... Ik had echt wel het gevoel dat je serieus werk leverde voor je centen. Je had altijd de gesprekken goed voorbereid en onderbouwd, ook de uitgebreide mails met links en zo bewezen dat je het werk heel au sérieux neemt. Ik ben dus zéér tevreden over de coaching, zowel over de manier waarop je op voorhand afspraken maakt, en die dan ook nakomt, als inhoudelijk. Het is alleszins een hemelsbreed verschil met de diverse therapeuten die ik al gehad heb in het gesubsidieerde circuit, de meerprijs is het dus zeker waard."

CVL

Copyright © All Rights Reserved